I samband med namnbytet har vi satt ihop ett riktigt supererbjudande för att fira 🎉

I samband med namnbytet lanserar vi också en helt unik tjänst. Många har svårt att få tid till utbildningar och övningar men det har vi byggt en tjänst för att råda bot på.  
 
Under ett år, med start i september kommer vi erbjuda våra mycket uppskattade digitala utbildningar. Utbildningarna sker “live” fyra gånger / månad och du bokar upp dig på enklaste sätt och går utbildningen när det dig passar i schemat. Varje utbildningspass hålls av en senior konsult från Murphy och avslutas med frågestund. Efter utbildningen får varje deltagare arbeta med övningsfrågor och efter de är inskickade erhålls ett utbildningsbevis.  
 
Utbildningar:  

 
Ta del av dessa uppskattade utbildningar till bråkdelen av kostnaden för att beställa dem “på plats”. Vi vill att många skall få tillgång till denna kompetensinsats och har därför valt att skapa denna enkla abonnemangstjänst.  
 
Vill du också genomföra kortare träningstillfällen till din krisledningsgrupp kan du via denna plattform beställa “2-timmars övningar” som på allvar kommer utveckla kompetensen. Dessa träningstillfällen höjer kompetensen på ett helt annat sätt än “storövningar” och till en helt annan prislapp.  
 
Vi vill på allvar höja kompetensen hos alla som jobbar med att utveckla sig inom krishantering. Med vår abonnemangstjänst öppnar sig helt nya möjligheter.  

Intresseanmälan