Murphy Solutions dataskyddspolicy

Murphysolution.com tillhandahålles av Murphy Solution AB och vi värnar om din personliga integritet. Denna dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter.

Vilken information samlar vi in?

Information som du ger till oss.

Vad gör vi med din information?

Samtliga användares besöksstatistik analyseras för att förbättra kvaliteten på webbplatsen

Vilka kan vi komma att dela din information till?

Murphysolution.com delar inte ut informationen till någon tredje part.

Leverantörer

Webbsidan hanteras av Loopia.

Var behandlar vi dina personuppgifter?

Dina personuppgifter kommer alltid att behandlas inom sverige

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Så länge som du har ett konto så sparas dina uppgifter i websidans databas

Dina rättigheter till tillgång, rättelse och radering

  • Rätt att få tillgång till din data. Du kan begära en kopia av de uppgifter du skulle vilja veta och verifiera den information vi har om dig. Kopian är gratis att begära.
  • Rätt till rättelse. Du har rätt att korrigera felaktig eller icke-komplett information om dig själv. 
  • Rätt att bli raderad (“rätten att bli bortglömd”). Du har rätt att önska a dina uppgifer raderas.

Hur är det med cookies och liknande tekniker?

Vi använder cookies på vår hemsida. För mer information om hur cookies fungerar, se vår cookie statement.

Förändringar i denna dataskyddspolicy

Vi reserverar oss rätten att ändra denna dataskyddspolicy när som helst. När vi gör förändringar meddelar vi detta genom att publicera uppdateringen på hemsidan och ändra senast uppdaterad-datum längst upp på denna sida. Vid större förändringar meddelas också med en särskild notis på vår hemsida.

Kontakta oss

Murphy Solution AB är registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 559076-5177 och har sitt säte på Kemistvägen 2A, 183 79 Täby.

Du kan alltid nå Murphy Solutions dataskyddsombud på dataskydd@murphysolution.com

Murphy Solution är personuppgiftsansvarig (controller) för behandlingen av dina personuppgifter enligt ovan. Murphy Solution följer svensk dataskyddslagstiftning.

 

Podcast

Lyssna på Krisledningspodden

Följ oss

Nyhetsbrev

Besöksadress:
Kemistvägen 2A
183 79 Täby

kontakt@murphysolution.com